2 December

Ikväll var det som sagt det tredje kommunfullmäktige mötet på en månad. Bråda tider för alla nyvalda samt återvalda ledamöter.
John Bergström, gruppledare för SD, kom även idag ca 45 minuter sent till mötet. Annars lyckades SD inte utmärka sig, de lade sig inte alls i de diskussioner om Naturreservat, finanspolicy eller annat som avhandlades ikväll. Inga motioner skrivna från Sverigedemokraterna.

Hittils har SD endast lyckas utmärka sig genom att vara inaktiva och inte producera. Anmärkningsvärt då detta verkligen är deras chans att visa väljarna vad de vill.
På budgetfullmäktige rapade John Bergström ur deras principer fastställda centralt och visade inte prov på något som faktiskt påverkar staden och dess invånare.

Bråken inom gruppen fortsätter. Börje Brandhill vägra kommunicera med John Bergström enligt artiklar i vlt, John Bergström har istället mycket kommunikation och sammarbete med Joakim Lövgren som uteslutits från sverigedemokraterna då han begått brott. Anmärkningsvärt då att gruppledaren för SD sammarbetar med vilden.

Vi får förmodligen anledning att återkomma i ämnet, intevjuer är förhoppningsvis att vänta inom kort.


FP


RSS 2.0